Alice i Underlandet (2010)

Alice i Underlandet (2010)

Mar. 03, 2010 (USA) 104 Min. PG
Innehållets betyg: 0
8 1 vote

Film trailer

Bakgrunder

Regissör

Tim Burton
Regissör

Skådespelare

Mia Wasikowska isAlice Kingsleigh
Mia Wasikowska
Alice Kingsleigh
Johnny Depp isThe Mad Hatter
Johnny Depp
The Mad Hatter
Anne Hathaway isThe White Queen
Anne Hathaway
The White Queen
Helena Bonham Carter isThe Red Queen
Helena Bonham Carter
The Red Queen
Crispin Glover isThe Knave of Hearts
Crispin Glover
The Knave of Hearts
Marton Csokas isCharles Kingsleigh
Marton Csokas
Charles Kingsleigh
Lindsay Duncan isHelen Kingsleigh
Lindsay Duncan
Helen Kingsleigh
Matt Lucas isTweedledee / Tweedledum
Matt Lucas
Tweedledee / Tweedledum
Geraldine James isLady Ascot
Geraldine James
Lady Ascot
Tim Pigott-Smith isLord Ascot
Tim Pigott-Smith
Lord Ascot

Streama Alice i Underlandet (2010) på Dreamfilm

Livet kommer snart att överraskande förändras för 19-åriga Alice Kingsley. En dag i trädgården följer hon efter en kanin och när han försvinner in i sitt kaninhål tittar Alice in där och faller. Hon faller länge och efter det så är ingenting sig likt. Vad Alice inte vet är att hon varit i Underlandet en gång förut som barn, men hon har inget minne av den händelsen. Vad som helst verkar kunna hända i det fantastiska Underlandet. Här möter hon nu en uppsjö av annorlunda och speciella invånare, som Hattmakaren, Filurkatten, den storrökande larven Absalom, den obehagliga Vita Drottningen och hennes ondskefulla äldre syster Hjärter Dam, den griniga härskarinnan av Underlandet.Tim Burton regisserar sin egen tolkning som baserar sig på Lewis Carrolls klassiska sagor Alice i Underlandet och Alice i Spegellandet – men filmen berättar en helt ny historia!
Dreamfilm Streama Alice i Underlandet 2010 med textning på svenska Swefilmer Swesub. Alice, en opretentiös och individuell 19-åriga, är förlovad med en dumhuvud av en engelsk adelsman. På hennes förlovningsfest, flyr hon publiken att överväga att gå igenom med äktenskapet och faller ner i ett hål i trädgården efter observation en ovanlig kanin. Anländer i en konstig och surrealistisk plats som heter ”Underland”, hon befinner sig i en värld som liknar mardrömmar hon hade som barn, fylld med talande djur, skurkaktiga drottningar och riddare och Frumious bandersnatches. Alice inser att hon är där av en anledning – att erövra fasansfulla Jabberwocky och återställa den rättmätiga drottningen till sin tron.

Originaltitel Alice in Wonderland
IMDB-betyg 6.5 321,381 votes
TMDb-betyg 6.3 3354 votes
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln
Alice i Underlandet dreamfilm * Alice i Underlandet webmasterhotspot.com * Alice i Underlandet gratis film * Alice i Underlandet med svensk text * Alice i Underlandet swedish srt * Alice i Underlandet swefilmer * Alice i Underlandet SWESUB * Alice i Underlandet torrent neddladning * Se Alice i Underlandet svenska undertexter * streama Alice i Underlandet online * Titta Alice i Underlandet film gratis online

Lämna en kommentar

Ditt namn *
obligatoriskt
Din e-post *
obligatoriskt
Webbplats