Beowulf (2007)

Beowulf (2007)

Nov. 05, 2007 (USA) PG-13
Innehållets betyg: 0
6 1 vote

Film trailer

Bakgrunder

Regissör

Skådespelare

Ray Winstone isBeowulf / Golden Man / Dragon
Ray Winstone
Beowulf / Golden Man / Dragon
Angelina Jolie isGrendel'
Angelina Jolie
Grendel'
Anthony Hopkins isHrothgar
Anthony Hopkins
Hrothgar
Robin Wright isWealthow
Robin Wright
Wealthow
John Malkovich isUnferth
John Malkovich
Unferth
Brendan Gleeson isWiglaf
Brendan Gleeson
Wiglaf
Crispin Glover isGrendel
Crispin Glover
Grendel
Alison Lohman isUrsula
Alison Lohman
Ursula
Greg Ellis isGarmund
Greg Ellis
Garmund
Sebastian Roché isWulfgar
Sebastian Roché
Wulfgar

Streama Beowulf (2007) på Dreamfilm

Äventyr från 2007 av Robert Zemeckis med Angelina Jolie och Ray Winstone. I en tid av hjältemod, dräper den store krigaren Beowulf demonen Grendel och drar därmed på sig Grendels monstruösa, men samtidigt betagande, moders ilska. Den sammandrabbning som följer kommer att förvandla en kung till en legend. Oscar®belönade® regissören Robert Zemeckis berättar den äldsta episka sagan i det engelska språket med den modernaste tekniken.
Streama Beowulf 2007 Dreamfilm med textning på svenska Swesub. Mot det kommande av kristendomen, är berättelsen om den sista hjälten: i 507, förorsakar en monstruös troll förödelse i mjöd hallen i den danska kungen Hrothgar. Han erbjuder belöningar för döden av Grendel, så Beowulf, en stor och skrytsam Geat krigare, kommer med sina thegner. Beowulf avsätter sin rustning och väntar monstret; en hård kamp följer som leder till Beowolf s in i vattnig lya av Grendels moder, där en djävulens fynd väntar. Beowulf återvänder till Herot, slottet, och blir kung. Hoppa framåt många år, och de synder pappan besöks på Beowulf och hans rike. Hjälten måste möta sin svaghet och vara heroisk igen. Är en ålder av demoner över?

Originaltitel Beowulf
IMDB-betyg 6.2 145,926 votes
TMDb-betyg 5.5 661 votes
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln
Beowulf dreamfilm * Beowulf webmasterhotspot.com * Beowulf gratis film * Beowulf med svensk text * Beowulf swedish srt * Beowulf swefilmer * Beowulf SWESUB * Beowulf torrent neddladning * Se Beowulf svenska undertexter * streama Beowulf online * Titta Beowulf film gratis online

Lämna en kommentar

Ditt namn *
obligatoriskt
Din e-post *
obligatoriskt
Webbplats