Constantine (2005)

Constantine (2005)

Feb. 08, 2005 (USA, Germany) 120 Min. R
Innehållets betyg: 0
8 1 vote

Film trailer

Bakgrunder

Regissör

Skådespelare

Keanu Reeves isJohn Constantine
Keanu Reeves
John Constantine
Rachel Weisz isAngela Dodson / Isabel Dodson
Rachel Weisz
Angela Dodson / Isabel Dodson
Shia LaBeouf isChas Kramer
Shia LaBeouf
Chas Kramer
Djimon Hounsou isMidnite
Djimon Hounsou
Midnite
Max Baker isBeeman
Max Baker
Beeman
Pruitt Taylor Vince isFather Hennessy
Pruitt Taylor Vince
Father Hennessy
Gavin Rossdale isBalthazar
Gavin Rossdale
Balthazar
Tilda Swinton isGabriel
Tilda Swinton
Gabriel
Peter Stormare isLucifer
Peter Stormare
Lucifer
Jesse Ramirez isScavenger
Jesse Ramirez
Scavenger

Streama Constantine (2005) på Dreamfilm

John Constantine föddes med en övernaturlig förmåga som han är beredd att göra vad som helst för att slippa. Han lever ett liv mellan två världar och för hans ögon är demoner och änglar en lika naturlig syn som människor. Denna splittrade tillvaro bryter sakta ned honom – kraftigt desillusionerad balanserar han på en tunn linje mellan ont och gott. En dag kontaktas han av den kvinnliga polisen Angela Dodson, vars tvillingsyster nyligen har begått självmord. Angela förstår att det ligger något mystiskt bakom systerns död, men hon inser också att det behövs helt andra krafter för att finna lösningen. Tillsammans dras Constantine och Angela in i en utredning som för dem till en mörk värld, dold under ytan i dagens Los Angeles.
Dreamfilm Streama Constantine 2005 med textning på svenska Swefilmer Swesub. John Constantine kontaktas av Det. Angela Dodson som behöver hans hjälp att bevisa att hennes tvillingsyster Isabel död var inte ett självmord. Den döda kvinnan var en hängiven katolik och Angela vägrar att acceptera att hon skulle ha tagit sitt eget liv. Hon har bett Constantine om hjälp eftersom han har ett rykte för att hantera det mystiska. I själva verket är han en demon jägare vars enda syfte på jorden är att skicka demoner tillbaka till avgrunden. John själv har varit till helvetet – som en ung man han också begått självmord och nu vet att han är förutbestämd att återvända dit på hans död – men hoppas att hans goda gärningar kan på något sätt hitta honom en plats i himlen. När han ser in Isabel död, inser han demoner försöker att bryta igenom till den mänskliga världen, och hans strider leder honom till en direkt konflikt med Satan.

Originaltitel Constantine
IMDB-betyg 6.9 244,141 votes
TMDb-betyg 6.5 1301 votes
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln
Constantine dreamfilm * Constantine webmasterhotspot.com * Constantine gratis film * Constantine med svensk text * Constantine swedish srt * Constantine swefilmer * Constantine SWESUB * Constantine torrent neddladning * Se Constantine svenska undertexter * streama Constantine online * Titta Constantine film gratis online

Lämna en kommentar

Ditt namn *
obligatoriskt
Din e-post *
obligatoriskt
Webbplats