De skoningslösa (1992)

De skoningslösa (1992)

Aug. 07, 1992 (USA) 131 Min. R
Innehållets betyg: 0
9 1 vote

Film trailer

Bakgrunder

Regissör

Skådespelare

Clint Eastwood isBill Munny
Clint Eastwood
Bill Munny
Gene Hackman isLittle Bill Daggett
Gene Hackman
Little Bill Daggett
Morgan Freeman isNed Logan
Morgan Freeman
Ned Logan
Richard Harris isEnglish Bob
Richard Harris
English Bob
Jaimz Woolvett isThe Schofield Kid
Jaimz Woolvett
The Schofield Kid
Anna Levine isDelilah Fitzgerald
Anna Levine
Delilah Fitzgerald
Saul Rubinek isW.W. Beauchamp
Saul Rubinek
W.W. Beauchamp
Frances Fisher isStrawberry Alice
Frances Fisher
Strawberry Alice
David Mucci isQuick Mike
David Mucci
Quick Mike
Rob Campbell isDavey Bunting
Rob Campbell
Davey Bunting

Streama De skoningslösa (1992) på Dreamfilm

Western från 1992 av Clint Eastwood med Clint Eastwood och Gene Hackman. 4 Oscar, 5 Oscar-nomineringar. Clint Eastwood och Morgan Freeman spelar här två laglösa som efter att ha haft lite otur bestämmer sig för att greppa sina vapen en sista gång och hjälpa några hämndlystna prostituerade i staden ”Big Whiskey”. Richard Harris spelar ”English Bob”, en färgstark lönnmördare. Gene Hackman (som fick en Oscar för bästa manliga biroll) spelar den brutale och sluga sheriffen som med hjälp av sina vicesheriffer håller stan i ett järngrepp. Det blåser upp till storm i Big Whiskey.
De skoningslösa 1992 Dreamfilm Staden Big Whiskey är full av vanliga människor som försöker leda lugna liv. Cowboys försöker göra en levande. Sheriff ”Little Bill försöker bygga ett hus och hålla en hårdhänt ordning. Staden horor försöker bara för att få by.Then ett par cowboys skära upp en hora. Missnöjd med Bill rättvisa, de prostituerade sätta en bounty på cowboys. Bounty lockar en ung pistol fakturering själv som ‘The Schofield Kid’, och åldrande killer William Munny. Munny reformeras för sin unga hustru, och har tagit upp grödor och två barn i fred. Men hans fru är borta. Farm livet är hårt. Och Munny är inte bra på det. Så han kallar sin gamla partner Ned, sadlar sin ornery tjata och rider iväg för att döda en gång, sudda ut gränserna mellan hjältemod och skurkaktighet, man och myt.

Originaltitel Unforgiven
IMDB-betyg 8.3 291,116 votes
TMDb-betyg 7.7 872 votes
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln
De skoningslösa dreamfilm * De skoningslösa webmasterhotspot.com * De skoningslösa gratis film * De skoningslösa med svensk text * De skoningslösa swedish srt * De skoningslösa swefilmer * De skoningslösa SWESUB * De skoningslösa torrent neddladning * Se De skoningslösa svenska undertexter * streama De skoningslösa online * Titta De skoningslösa film gratis online

Lämna en kommentar

Ditt namn *
obligatoriskt
Din e-post *
obligatoriskt
Webbplats