Donnie Darko (2001)

Donnie Darko (2001)

Jan. 18, 2001 (USA) R
Innehållets betyg: 0
9 1 vote

Film trailer

Bakgrunder

Regissör

Richard Kelly
Regissör

Skådespelare

Jake Gyllenhaal isDonnie Darko
Jake Gyllenhaal
Donnie Darko
Patrick Swayze isJim Cunningham
Patrick Swayze
Jim Cunningham
Drew Barrymore isKaren Pomeroy
Drew Barrymore
Karen Pomeroy
Maggie Gyllenhaal isElizabeth Darko
Maggie Gyllenhaal
Elizabeth Darko
Holmes Osborne isEddie Darko
Holmes Osborne
Eddie Darko
Daveigh Chase isSamantha Darko
Daveigh Chase
Samantha Darko
Mary McDonnell isMrs. Rose Darko
Mary McDonnell
Mrs. Rose Darko
James Duval isFrank
James Duval
Frank
Arthur Taxier isDr. Fisher
Arthur Taxier
Dr. Fisher
Mark Hoffman isPolice Officer
Mark Hoffman
Police Officer

Streama Donnie Darko (2001) på Dreamfilm

16-årige Donnie är inte direkt den typiske amerikanske tonårskillen, han ser och upplever underliga saker, saker som är menade för honom. En natt kraschar en flygplansmotor ner i Donnies hus, av en tillfällighet blir han räddad av en man i kanindräkt som heter Frank. Frank säger att världen kommer gå under om 28 dagar, 6 timmar, 42 minuter och 12 sekunder. Frank meddelar Donnie att han nu har en annan, högre mening med livet. Frank säger åt honom vad han ska göra och Donnie lyder för att han dels känner en tacksamhet skuld till Frank och dels för att han nu ser en mening med livet. Filmen grundar sig även på Deus Ex Machina. ( Som kan tolkas som Guds handling ”An act of God”. ) Donnie blir på grund av Frank väldigt intresserad av tidsresor och han inser så småningom att han är avsett att förändra något, frågan är bara vad?
Streama Donnie Darko 2001 Dreamfilm med textning på svenska Swesub. Donnie Darko inte klara sig så bra med sin familj, hans lärare och hans klasskamrater; men han lyckas hitta en sympatisk vän i Gretchen, som går med på att hittills honom. Han har en medkännande psykiater, som upptäcker hypnos är medel för att låsa upp dolda hemligheter. Hans andra följeslagare får inte vara en sann bundsförvant. Donnie har en vän som heter Frank – en stor kanin som bara Donnie kan se. När en motor faller av ett plan och förstör hans sovrum, är Donnie inte där. Både händelsen och Donnie flykt, verkar ha orsakats av övernaturliga händelser. Donnie psykiska sjukdom, om sådan är, kan aldrig tillåta honom att ta reda säkert.

Originaltitel Donnie Darko
IMDB-betyg 8.1 610,193 votes
TMDb-betyg 7.6 2420 votes
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln
Donnie Darko dreamfilm * Donnie Darko webmasterhotspot.com * Donnie Darko gratis film * Donnie Darko med svensk text * Donnie Darko swedish srt * Donnie Darko swefilmer * Donnie Darko SWESUB * Donnie Darko torrent neddladning * Se Donnie Darko svenska undertexter * streama Donnie Darko online * Titta Donnie Darko film gratis online

Lämna en kommentar

Ditt namn *
obligatoriskt
Din e-post *
obligatoriskt
Webbplats