Fantastiska vidunder och var man hittar dem (2016)

Fantastiska vidunder och var man hittar dem (2016)

Nov. 16, 2016 (UK, USA) PG-13
Innehållets betyg: 0
9 1 vote

Film trailer

Bakgrunder

Regissör

David Yates
Regissör

Skådespelare

Eddie Redmayne isNewt Scamander
Eddie Redmayne
Newt Scamander
Colin Farrell isPercival Graves
Colin Farrell
Percival Graves
Katherine Waterston isPorpentina "
Katherine Waterston
Porpentina "
Dan Fogler isJacob Kowalski
Dan Fogler
Jacob Kowalski
Alison Sudol isQueenie Goldstein
Alison Sudol
Queenie Goldstein
Jon Voight isHenry Shaw Sr
Jon Voight
Henry Shaw Sr
Ron Perlman isGnarlack
Ron Perlman
Gnarlack
Johnny Depp isGellert Grindelwald
Johnny Depp
Gellert Grindelwald
Zoë Kravitz isLeta Lestrange
Zoë Kravitz
Leta Lestrange
Ezra Miller isCredence Barebone
Ezra Miller
Credence Barebone

Streama Fantastiska vidunder och var man hittar dem (2016) på Dreamfilm

Under ett uppdrag att dokumentera magiska varelser anländer magizoologen Newt Scamander till New York. Där ställer några förrymda vidunder som var i professor Scamanders vård och den besvärlige mugglaren Jacob Kowalski till problem som allvarligt kan påverka både trollkarlarnas och mugglarnas värld. Fantastiska vidunder och var man hittar dem är är en bok i boken skriven av J.K Rowling, författaren till böckerna om Harry Potter. Historien, som utspelar sig sjuttio år före Harry Potters äventyr, bygger på den bok av Professor Scamander som är obligatorisk läsning för alla förstårselever på Hogwarts.
Dreamfilm Streama Fantastiska vidunder och var man hittar dem 2016 med textning på svenska Swefilmer Swesub. Året är 1926 och Newt Scamander har just avslutat en global utflykt att hitta och dokumentera en extraordinär samling av magiska varelser. Anländer i New York för en kort mellanlandning, kanske han har kommit och gått utan incidenter … om det inte vore för en No-Maj (American för mugglare) som heter Jacob, en felplacerad magisk fall och flykt av en del av Newt fantastiska djur , vilket kan innebära problem för både trollkarls och No-Maj världar.

Originaltitel Fantastic Beasts and Where to Find Them
IMDB-betyg 7.6 175,726 votes
TMDb-betyg 7 2813 votes
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln
Fantastiska vidunder och var man hittar dem dreamfilm * Fantastiska vidunder och var man hittar dem webmasterhotspot.com * Fantastiska vidunder och var man hittar dem gratis film * Fantastiska vidunder och var man hittar dem med svensk text * Fantastiska vidunder och var man hittar dem swedish srt * Fantastiska vidunder och var man hittar dem swefilmer * Fantastiska vidunder och var man hittar dem SWESUB * Fantastiska vidunder och var man hittar dem torrent neddladning * Se Fantastiska vidunder och var man hittar dem svenska undertexter * streama Fantastiska vidunder och var man hittar dem online * Titta Fantastiska vidunder och var man hittar dem film gratis online

Lämna en kommentar

Ditt namn *
obligatoriskt
Din e-post *
obligatoriskt
Webbplats