Gangster Squad (2013)

Gangster Squad (2013)

Jan. 10, 2013 (USA) 113 Min. R
Innehållets betyg: 0
9 1 vote

Film trailer

Bakgrunder

Regissör

Skådespelare

Sean Penn isMickey Cohen
Sean Penn
Mickey Cohen
Ryan Gosling isSgt. Jerry Wooters
Ryan Gosling
Sgt. Jerry Wooters
Emma Stone isGrace Faraday
Emma Stone
Grace Faraday
Josh Brolin isJohn O'
Josh Brolin
John O'
Nick Nolte isBill Parker
Nick Nolte
Bill Parker
Giovanni Ribisi isConway Keeler
Giovanni Ribisi
Conway Keeler
Josh Pence isDarryl Gates
Josh Pence
Darryl Gates
Frank Grillo isJimmy reagan
Frank Grillo
Jimmy reagan
Anthony Mackie isColeman Harris
Anthony Mackie
Coleman Harris
Robert Patrick isMax Kennard
Robert Patrick
Max Kennard

Streama Gangster Squad (2013) på Dreamfilm

Filmen utspelar sig i slutet av 40-talet i ett korrupt Los Angeles som kontrolleras helt av maffialedaren Mickey Cohen. För att förgöra Cohens imperium tillsätts en hemlig styrka inom LAPD ledd av Sgt. John O’Mara och Jerry Wooters som måste ta till alla metoder för att befria staden från en av de farligaste maffiorna genom tiderna.
Streama Gangster Squad 2013 Dreamfilm med textning på svenska Swesub. Det är 1949 Los Angeles, och gangster Mickey Cohen har flyttat in, i syfte att kontrollera all brottslig verksamhet i staden. Han har köpt lokala domare och poliser, och ingen är villig att korsa honom eller vittna mot honom. Alla utom Seargant John O’Mara, tidigare världskriget soldat, vars mål är att lösa med sin familj i en lugn Los Angeles. Polischef William Parker bestämmer sig för att bilda en särskild enhet vars uppgift är att ta ner Cohen och väljer O’Mara att leda enheten. O’Mara väljer 4 poliser och ber en annan polis och veterinär, Jerry Wooters att gå med honom men Wooters är inte intresserad. Men när han bevittnar mordet på en ung pojke från Cohens folk, går han dem, och de bestämmer sig för att ta isär Cohen organisation. Cohen undrar om en rival går efter honom, men så småningom han inser att det är polisen.

Originaltitel Gangster Squad
IMDB-betyg 6.7 179,478 votes
TMDb-betyg 6.2 1568 votes
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln
Gangster Squad dreamfilm * Gangster Squad webmasterhotspot.com * Gangster Squad gratis film * Gangster Squad med svensk text * Gangster Squad swedish srt * Gangster Squad swefilmer * Gangster Squad SWESUB * Gangster Squad torrent neddladning * Se Gangster Squad svenska undertexter * streama Gangster Squad online * Titta Gangster Squad film gratis online

Lämna en kommentar

Ditt namn *
obligatoriskt
Din e-post *
obligatoriskt
Webbplats