Greven av Monte Cristo (2002)

Greven av Monte Cristo (2002)

Jan. 23, 2002 (UK, USA, Ireland) 126 Min. PG-13
Innehållets betyg: 0
6 1 vote

Film trailer

Bakgrunder

Regissör

Skådespelare

Jim Caviezel isEdmond Dantes
Jim Caviezel
Edmond Dantes
Guy Pearce isFernand Mondego
Guy Pearce
Fernand Mondego
Richard Harris isAbbé Faria
Richard Harris
Abbé Faria
James Frain isJ.F. Villefort
James Frain
J.F. Villefort
Dagmara Domińczyk isMercedès Iguanada
Dagmara Domińczyk
Mercedès Iguanada
Michael Wincott isArmand Dorleac
Michael Wincott
Armand Dorleac
Luis Guzmán isJacopo
Luis Guzmán
Jacopo
Christopher Adamson isMaurice
Christopher Adamson
Maurice
J. B. Blanc isLuigi Vampa
J. B. Blanc
Luigi Vampa
Henry Cavill isAlbert Mondego
Henry Cavill
Albert Mondego

Streama Greven av Monte Cristo (2002) på Dreamfilm

Den unge styrmannen Edmond Dantès (Jim Caviezel) är en öppen och ärlig man vars drömmar om ett lyckligt liv tillsammans med sin trolovade, den vackra Mercedes, abrupt slås i spillror då hans bäste vän Fernand (Guy Pearce), även han förälskad i Mercedes, för honom bakom ljuset. På falska premisser kastas Edmond bakom lås och bom på den karga fängelseön If, där han blir fast under mardrömslika förhållanden i tretton år. Plågad av det oförklarliga som hänt honom överger han genom årens lopp sin övertygelse om vad som är rätt och fel, och blir besatt av tanken på hämnd. Med hjälp av en annan fånge (Richard Harris) flyr Dantès från fängelseön, och antar skepnaden av den gåtfulle och välbärgade Greven av Monte Cristo. Listigt nästlar han sig in i kretsarna kring den franska noblessen och krossar systematiskt männen som fick honom fängslad, en efter en.
Greven av Monte Cristo 2002 Dreamfilm Greven av Monte Cristo’ är en nyinspelning av Alexander Dumas berättelse med samma namn. Dantes, en sjöman som falskeligen anklagad för förräderi av hans bästa vän Fernand, som vill Dantes’ flickvän Mercedes för sig själv. Dantes är fängslad på ön fängelse Chateau d’If i 13 år, där han tomter hämnd mot dem som förrådde honom. Med hjälp av en annan fånge, flyr han ön och fortsätter att förvandla sig till de rika Greven av Monte Cristo som en del av sin plan att hämnas.

Originaltitel The Count of Monte Cristo
IMDB-betyg 7.7 108,510 votes
TMDb-betyg 7.2 363 votes
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln
Greven av Monte Cristo dreamfilm * Greven av Monte Cristo webmasterhotspot.com * Greven av Monte Cristo gratis film * Greven av Monte Cristo med svensk text * Greven av Monte Cristo swedish srt * Greven av Monte Cristo swefilmer * Greven av Monte Cristo SWESUB * Greven av Monte Cristo torrent neddladning * Se Greven av Monte Cristo svenska undertexter * streama Greven av Monte Cristo online * Titta Greven av Monte Cristo film gratis online

Lämna en kommentar

Ditt namn *
obligatoriskt
Din e-post *
obligatoriskt
Webbplats