Grimsby (2016)

Grimsby (2016)

Feb. 24, 2016 (UK, Australia, USA) 90 Min. R
Innehållets betyg: 0
6 1 vote

Film trailer

Bakgrunder

Regissör

Skådespelare

Sacha Baron Cohen isNorman "
Sacha Baron Cohen
Norman "
Mark Strong isAgent Sebastian Grimsby
Mark Strong
Agent Sebastian Grimsby
Isla Fisher isMargaret
Isla Fisher
Margaret
Rebel Wilson isLindsey
Rebel Wilson
Lindsey
Penélope Cruz isKate
Penélope Cruz
Kate
Ian McShane isMI6 Spy Boss
Ian McShane
MI6 Spy Boss
Annabelle Wallis isMarianne
Annabelle Wallis
Marianne
Scott Adkins isPavel Lukashenko
Scott Adkins
Pavel Lukashenko
Gabourey Sidibe isBanu
Gabourey Sidibe
Banu
David Harewood isBlack Gareth
David Harewood
Black Gareth

Streama Grimsby (2016) på Dreamfilm

Nobby, en gullig men korkad engelsk fotbollshuligan, har allt en man från den fattiga fiskestaden Grimsby kan önska, inklusive 9 barn och den snyggaste flickvännen i nordöstra England. Det är bara en sak som fattas: hans lillebror, Sebastian, som Nobby har letat efter i 28 år efter att de skiljts åt som barn. Nobby ger sig av för att återförenas med Sebastian, ovetandes om att hans bror inte bara är MI6s dödligaste mördare, men att han just avtäckt planer på en nära förestående global terroristattack . På flykt och felaktigt anklagad, inser Sebastian att om han ska kunna rädda världen kommer han att behöva hjälp av dess största idiot.
Dreamfilm Streama Grimsby 2016 med textning på svenska Swefilmer Swesub. MI6 Bäst mördare (Mark Strong) har en bror. Tyvärr för honom, han är en engelsk fotboll supporter (Sacha Baron Cohen) från staden Grimsby. Nobby har allt en man från dålig engelska fiskebyn Grimsby kan önska – 9 barn och mest attraktiva flickvän i norra England (Rebel Wilson). Det finns bara en sak som saknas i hans liv: hans lillebror, Sebastian. Efter att de har antagits av olika familjer som barn tillbringade Nobby 28 år efter honom. På utfrågning av hans plats, sätter Nobby av att återförenas med sin bror, ovetande om att det inte bara är hans bror en MI6 agent, men han bara avslöjat en komplott som sätter världen i fara. På flykt och felaktigt anklagad, Sebastian inser att om han kommer att rädda världen, behöver han hjälp av sin största idiot.

Originaltitel Grimsby
IMDB-betyg 6.2 59,551 votes
TMDb-betyg 5.6 575 votes
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln
Grimsby dreamfilm * Grimsby webmasterhotspot.com * Grimsby gratis film * Grimsby med svensk text * Grimsby swedish srt * Grimsby swefilmer * Grimsby SWESUB * Grimsby torrent neddladning * Se Grimsby svenska undertexter * streama Grimsby online * Titta Grimsby film gratis online

Lämna en kommentar

Ditt namn *
obligatoriskt
Din e-post *
obligatoriskt
Webbplats