Hot Tub Time Machine (2010)

Hot Tub Time Machine (2010)

Mar. 26, 2010 (USA) R
Innehållets betyg: 0
9 1 vote

Film trailer

Bakgrunder

Regissör

Steve Pink
Regissör

Skådespelare

John Cusack isAdam
John Cusack
Adam
Lizzy Caplan isApril
Lizzy Caplan
April
Rob Corddry isLou
Rob Corddry
Lou
Craig Robinson isNick
Craig Robinson
Nick
Clark Duke isJacob
Clark Duke
Jacob
Chevy Chase isThe Repairman
Chevy Chase
The Repairman
Sebastian Stan isBlaine
Sebastian Stan
Blaine
Collette Wolfe isKelly
Collette Wolfe
Kelly
Lyndsy Fonseca isJennie
Lyndsy Fonseca
Jennie
Crispin Glover isPhil
Crispin Glover
Phil

Streama Hot Tub Time Machine (2010) på Dreamfilm

När en grupp barndomsvänner tröttnar på sina vuxenliv bestämmer de sig för att återvända till den fjällstuga där de festade som tonåringar. Plötsligt upptäcker de att badtunnan som står utanför stugan blivit en tidsmaskin, och den tar dem tillbaka till 80-talet.
Hot Tub Time Machine 2010 Dreamfilm Tre vänner på att förlora ränder: Adam, vars flickvän dumpade honom, Nick, med en återvändsgränd jobb och en otrogen hustru, och Lou, en självmords alkoholist. För att hjälpa Lou återhämta sig från bil-avgasförgiftning, Adam och Nick, med Adam brorson Jacob, gå till en vinter utväg som var deras gamla part plats. Det är nu en dumpning, men killarna rally för en natt av att dricka i badtunnan. På något sätt, badtunnan tar dem tillbaka till 1986, en ödesdigra natten för var och en av dem. Kanske om de gör allt på samma sätt som de gjorde den natten, kommer de att komma tillbaka till framtiden så Jacob kan födas. Det finns allvarliga frestelser att göra saker annorlunda. Kommer de att göra det tillbaka till sina ledsen liv? Och hur Jacob?

Originaltitel Hot Tub Time Machine
IMDB-betyg 6.4 142,946 votes
TMDb-betyg 6 744 votes
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln
Hot Tub Time Machine dreamfilm * Hot Tub Time Machine webmasterhotspot.com * Hot Tub Time Machine gratis film * Hot Tub Time Machine med svensk text * Hot Tub Time Machine swedish srt * Hot Tub Time Machine swefilmer * Hot Tub Time Machine SWESUB * Hot Tub Time Machine torrent neddladning * Se Hot Tub Time Machine svenska undertexter * streama Hot Tub Time Machine online * Titta Hot Tub Time Machine film gratis online

Lämna en kommentar

Ditt namn *
obligatoriskt
Din e-post *
obligatoriskt
Webbplats