Jarhead (2005)

Jarhead (2005)

Nov. 04, 2005 (USA, UK, Germany) 118 Min. R
Innehållets betyg: 0
9 1 vote

Film trailer

Bakgrunder

Regissör

Sam Mendes
Regissör

Skådespelare

Jamie Foxx isStaff Sgt. Sykes
Jamie Foxx
Staff Sgt. Sykes
Jake Gyllenhaal isAnthony Swofford
Jake Gyllenhaal
Anthony Swofford
Scott MacDonald isD.I. Fitch
Scott MacDonald
D.I. Fitch
Lucas Black isKruger
Lucas Black
Kruger
Peter Sarsgaard isAlan Troy
Peter Sarsgaard
Alan Troy
Laz Alonso isRamon Escobar
Laz Alonso
Ramon Escobar
Chris Cooper isLt. Col. Kazinski
Chris Cooper
Lt. Col. Kazinski
Brian Geraghty isFergus O'
Brian Geraghty
Fergus O'
Damion Poitier isPoitier
Damion Poitier
Poitier
John Krasinski isCorporal Harrigan
John Krasinski
Corporal Harrigan

Streama Jarhead (2005) på Dreamfilm

Oscar-belönade JAMIE FOXX (Collateral, Ali) och JAKE GYLLENHAAL (Brokeback Mountain, Donnie Darko) spelar huvudrollerna i detta kritikerrosade porträtt av en grupp unga marinkårssoldater under det oroliga Gulfkriget. Denna gripande och fantastiskt filmade berättelse från den Oscar-belönade regissören av American Beauty berättas med smärtsam ärlighet och respektlöshet. I JARHEAD får vi följa ”Swoff” (Gyllenhaal) från träningsläger till verklig strid som krypskytt i Mellanösterns öken, utan skydd vare sig mot den oerhörda hettan eller mot de irakiska soldaterna. Swoff och hans kollegor i marinkåren – som har tränats till att döda – befinner sig plötsligt i en brutal situation och utkämpar ett krig de inte förstår och för en orsak de inte kan begripa.
Streama Jarhead 2005 Dreamfilm med textning på svenska Swesub. Anthony ”Swoff” Swofford en Camus-läsning barn från Sacramento, anlitar i marinkåren i slutet av 1980-talet. Han malingers under boot camp, men gör det genom som en prickskytt, parat med den annars så pålitliga Troy. Den Gulfkriget bryter ut, och hans enhet går till Saudiarabien för Desert Shield. Efter 175 dagar av tristess, adrenalin, värme, oroa sin flickvän att hitta någon annan, att förlora det och nästan döda en partner, degradering, latrin rengöring, felaktiga gasmasker, och öken fotboll börjar Desert Storm. På mindre än fem dagar, det är över, men inte innan Swoff ser brända kroppar, flammande oljelyftkranar, en oljedränkta häst och kanske en chans att döda. Varifrån kommer alla testosteron gå?

Originaltitel Jarhead
IMDB-betyg 7.0 148,085 votes
TMDb-betyg 6.5 620 votes
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln
Jarhead dreamfilm * Jarhead webmasterhotspot.com * Jarhead gratis film * Jarhead med svensk text * Jarhead swedish srt * Jarhead swefilmer * Jarhead SWESUB * Jarhead torrent neddladning * Se Jarhead svenska undertexter * streama Jarhead online * Titta Jarhead film gratis online

Lämna en kommentar

Ditt namn *
obligatoriskt
Din e-post *
obligatoriskt
Webbplats