Monster High: Endast för spöken! (2015)

Monster High: Endast för spöken! (2015)

Mar. 02, 2015 (USA) N/A
Innehållets betyg: 0
8 1 vote

Film trailer

Bakgrunder

Regissör

Dan Fraga
Regissör

Skådespelare

Haviland Stillwell isVandala Doubloons (voice)
Haviland Stillwell
Vandala Doubloons (voice)
Karen Strassman isPrincipal Revenant (voice)
Karen Strassman
Principal Revenant (voice)
Cameron Clarke isHeath Burns / Hoodude Voodoo (voice)
Cameron Clarke
Heath Burns / Hoodude Voodoo (voice)
Todd Haberkorn isPorter Geiss (voice)
Todd Haberkorn
Porter Geiss (voice)
Laura Bailey isLagoona Blue
Laura Bailey
Lagoona Blue

Streama Monster High: Endast för spöken! (2015) på Dreamfilm

Du anar aldrig vad som väntar gastarna på Monster High när de med sina dödscoola kläder intar korridorerna på spöktakulära Haunted High! En dag följer gastarna på Monster High efter Spectra Vondergeist och upptäcker en rysligt häftig spökvärld med en skola för andar. Men de skrämmande söta eleverna blir inte väl mottagna av den stränga rektorn Revenant, som bestraffar Spectra genom att fjättra henne med otäcka kvarsittningskedjor som gör att hon inte kan ta sig tillbaka till Monster High. Nu måste hennes ofullkomligt fullkomliga vänner anta spöklika skepnader för att rädda en av sina egna från att försvinna för alltid!
Streama Monster High: Endast för spöken! 2015 Dreamfilm med textning på svenska Swesub. När Spectra Vondergeist går tillbaka till sin gamla spöke skolan för att ta reda på varför Monster High är hemsökt, de andra ghouls använder Boogey Sand att omvandla till spöken så att de kan följa henne. Där de dör-scover att andar är låga på grund av rektor väger studenter ner med hemska regler och kedjor frihetsberövande. Det är upp till de ghouls och deras nya spöke vänner att unbury mysteriet med hauntings och hemligheter spöket skolan!

Originaltitel Monster High: Haunted
IMDB-betyg 5.9 365 votes
TMDb-betyg 7 12 votes
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln
Monster High: Endast för spöken! dreamfilm * Monster High: Endast för spöken! webmasterhotspot.com * Monster High: Endast för spöken! gratis film * Monster High: Endast för spöken! med svensk text * Monster High: Endast för spöken! swedish srt * Monster High: Endast för spöken! swefilmer * Monster High: Endast för spöken! SWESUB * Monster High: Endast för spöken! torrent neddladning * Se Monster High: Endast för spöken! svenska undertexter * streama Monster High: Endast för spöken! online * Titta Monster High: Endast för spöken! film gratis online

Lämna en kommentar

Ditt namn *
obligatoriskt
Din e-post *
obligatoriskt
Webbplats