Pineapple Express (2008)

Pineapple Express (2008)

Aug. 06, 2008 (USA) 111 Min. R
Innehållets betyg: 0
7 1 vote

Film trailer

Bakgrunder

Regissör

Skådespelare

Seth Rogen isDale Denton
Seth Rogen
Dale Denton
James Franco isSaul Silver
James Franco
Saul Silver
Danny McBride isRed
Danny McBride
Red
Gary Cole isTed
Gary Cole
Ted
Rosie Perez isCarol
Rosie Perez
Carol
Amber Heard isAngie Anderson
Amber Heard
Angie Anderson
Adam Crosby isAck
Adam Crosby
Ack
Dana Lee isCheung
Dana Lee
Cheung
Brian Scannell isCarrie Longwood
Brian Scannell
Carrie Longwood
Craig Robinson isMatheson
Craig Robinson
Matheson

Streama Pineapple Express (2008) på Dreamfilm

En haschrökande dagdrivare blir det enda vittnet till ett mord som begås av en knarkkung och en korrumperad polis. Med ett pris på sitt huvud tvingas han nu fly för livet och drar sin förvirrade langare och hans leverantör med sig på äventyr.
Dreamfilm Streama Pineapple Express 2008 med textning på svenska Swefilmer Swesub. Lat domstol processen kontorist och stoner Dale Denton har bara en anledning att besöka hans lika lat återförsäljare Saul Silver: att köpa ogräs, speciellt en sällsynt ny stam kallad Pineapple Express. Men när Dale blir det enda vittnet till ett mord av en krokig polis och stadens farligaste knarkkung, panik han och dumpar sin mört i Pineapple Express på platsen. Dale har nu en annan anledning att besöka Saul: att ta reda på om ogräs är så sällsynt att den kan spåras tillbaka till honom – och det är. Som Dale och Saul kör för sina liv, de snabbt att upptäcka att de inte lider av ogräs drivna paranoia: otroligt, skurkarna är verkligen heta på deras spår och försöker ta reda på det snabbaste sättet att döda dem båda. Alla ombord på Pineapple Express.

Originaltitel Pineapple Express
IMDB-betyg 7.0 263,982 votes
TMDb-betyg 6.6 919 votes
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln
Pineapple Express dreamfilm * Pineapple Express webmasterhotspot.com * Pineapple Express gratis film * Pineapple Express med svensk text * Pineapple Express swedish srt * Pineapple Express swefilmer * Pineapple Express SWESUB * Pineapple Express torrent neddladning * Se Pineapple Express svenska undertexter * streama Pineapple Express online * Titta Pineapple Express film gratis online

Lämna en kommentar

Ditt namn *
obligatoriskt
Din e-post *
obligatoriskt
Webbplats