Sagan om ringen: Härskarringen (2001)

Sagan om ringen: Härskarringen (2001)

Dec. 18, 2001 (New Zealand, USA) 178 Min. PG-13
Innehållets betyg: 0
8 2 votes

Film trailer

Bakgrunder

Regissör

Peter Jackson
Regissör

Skådespelare

Elijah Wood isFrodo Baggins
Elijah Wood
Frodo Baggins
Ian McKellen isGandalf the Grey
Ian McKellen
Gandalf the Grey
Viggo Mortensen isAragorn
Viggo Mortensen
Aragorn
Liv Tyler isArwen Evenstar
Liv Tyler
Arwen Evenstar
Orlando Bloom isLegolas
Orlando Bloom
Legolas
John Rhys-Davies isGimli
John Rhys-Davies
Gimli
Sean Bean isBoromir
Sean Bean
Boromir
Christopher Lee isSaruman
Christopher Lee
Saruman
Billy Boyd isPeregrin '
Billy Boyd
Peregrin '
Dominic Monaghan isMeriadoc '
Dominic Monaghan
Meriadoc '

Streama Sagan om ringen: Härskarringen (2001) på Dreamfilm

Sagan om Ringen berättar historien om den unge hoben Frodo som ärver en till synes oskyldig ring av sin mors kusin, Bilbo. Frodo upptäcker att ringens ursprunglige skapare, den onde trollkarlen Sauron, desperat letar efter ringen. För det är en ring med mycket onda krafter som kan göra det möjligt för Sauron att förslava innevånarna i landet som kallas Midgård. Det finns bara en utväg – att förstöra ringen i Domedagsklyftan. Ett litet utvalt sällskap med hoben Frodo i spetsen ger sig iväg på det ödesdigra uppdraget, en vandring fylld av äventyr och fasor.
Dreamfilm Streama Sagan om ringen: Härskarringen 2001 med textning på svenska Swefilmer Swesub. En forntida ring tänkte förlorade i århundraden har hittats, och genom en underlig twist på ödet har givits till en liten Hobbit som heter Frodo. När Gandalf upptäcker Ring är i själva verket en ring av Dark Lord Sauron, Frodo måste göra en episk strävan att sprickor i Doom för att förstöra det! Men han inte gå ensam. Han får sällskap av Gandalf, Legolas tomten, Gimli dvärg, Aragorn, Boromir och hans tre Hobbit vänner Merry, Pippin och Samwise. Genom berg, snö, mörker, skogar, floder och slätter, inför ondskan och fara vid varje hörn av Sagan om Ringen måste gå. Deras strävan att förstöra en ring är det enda hoppet för slutet av den mörka Lords regera!

Originaltitel The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring
IMDB-betyg 8.8 1,303,095 votes
TMDb-betyg 7.9 6913 votes
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln
Sagan om ringen: Härskarringen dreamfilm * Sagan om ringen: Härskarringen webmasterhotspot.com * Sagan om ringen: Härskarringen gratis film * Sagan om ringen: Härskarringen med svensk text * Sagan om ringen: Härskarringen swedish srt * Sagan om ringen: Härskarringen swefilmer * Sagan om ringen: Härskarringen SWESUB * Sagan om ringen: Härskarringen torrent neddladning * Se Sagan om ringen: Härskarringen svenska undertexter * streama Sagan om ringen: Härskarringen online * Titta Sagan om ringen: Härskarringen film gratis online

Lämna en kommentar

Ditt namn *
obligatoriskt
Din e-post *
obligatoriskt
Webbplats