Shrek den tredje (2007)

Shrek den tredje (2007)

May. 17, 2007 (USA) 89 Min. PG
Innehållets betyg: 0
9 1 vote

Film trailer

Bakgrunder

Regissör

Chris Miller
Regissör

Skådespelare

Mike Myers isShrek (voice)
Mike Myers
Shrek (voice)
Eddie Murphy isDonkey (voice)
Eddie Murphy
Donkey (voice)
Cameron Diaz isPrincess Fiona (voice)
Cameron Diaz
Princess Fiona (voice)
Julie Andrews isQueen Lillian (voice)
Julie Andrews
Queen Lillian (voice)
Antonio Banderas isPuss in Boots (voice)
Antonio Banderas
Puss in Boots (voice)
John Cleese isKing Harold (voice)
John Cleese
King Harold (voice)
Rupert Everett isPrince Charming (voice)
Rupert Everett
Prince Charming (voice)
Eric Idle isMerlin (voice)
Eric Idle
Merlin (voice)
Amy Sedaris isCinderella (voice)
Amy Sedaris
Cinderella (voice)
Justin Timberlake isPrince Artie (voice)
Justin Timberlake
Prince Artie (voice)

Streama Shrek den tredje (2007) på Dreamfilm

Att vara regent passar inte alla. Speciellt inte ett snarstucket träsktroll som luktar gammal sumpmark. När Shrek och Fiona gifte sig hade de inte precis tänkt sig att regera Landet Långt Långt Borta, men när Kung Harold plötsligt kolar vippen måste Shrek göra sig redo för kronan. Om han inte snabbt som ögat hittar en bättre efterträdare tvingas han axla regentskapet för resten av sitt liv. Och som om det inte vore nog för Shrek har Fiona ytterligare en överraskning på lut…Med huvudet fyllt av tankar och en kurrande mage ger sig Shrek iväg för att hitta Fionas sedan länge försvunne kusin, Artie, som han vill ska bli kung. Artie visar sig dock vara en medeltida highschool student med mycket lite på sin meritlista. Samtidigt återvänder Drömprinsen till hovet för att utkräva hämnd.Trots hjälp från den korkade Åsnan och den sluge Mästerkatten i stövlar, kommer det att krävas rejäla tag från Shrek för att han och Fiona verkligen ska få ”leva lyckliga i alla sina dagar”.
Dreamfilm Streama Shrek den tredje 2007 med textning på svenska Swefilmer Swesub. När Fionas far och kung avlider långt långt borta, blir klumpiga Shrek den omedelbara efterföljaren till tronen. Men Shrek bestämmer sig för att hitta den legitima arvtagaren Artie i ett avlägset rike med att vara hans vänner Åsna och Mästerkatten i stövlar kunna återvända till sin älskade hus i träsket med den gravida Fiona. Samtidigt avundsjuka och ambitiösa Prince Charming förenar skurkar av sagor rita en statskupp för att bli den nya kungen.

Originaltitel Shrek the Third
IMDB-betyg 6.1 222,029 votes
TMDb-betyg 5.9 1546 votes
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln
Se Shrek den tredje svenska undertexter * Shrek den tredje dreamfilm * Shrek den tredje webmasterhotspot.com * Shrek den tredje gratis film * Shrek den tredje med svensk text * Shrek den tredje swedish srt * Shrek den tredje swefilmer * Shrek den tredje SWESUB * Shrek den tredje torrent neddladning * streama Shrek den tredje online * Titta Shrek den tredje film gratis online

Lämna en kommentar

Ditt namn *
obligatoriskt
Din e-post *
obligatoriskt
Webbplats