Tillbaka till framtiden (1985)

Tillbaka till framtiden (1985)

Jul. 03, 1985 (USA) 116 Min. PG
Innehållets betyg: 0
8 1 vote

Film trailer

Bakgrunder

Regissör

Skådespelare

Michael J. Fox isMarty McFly
Michael J. Fox
Marty McFly
Christopher Lloyd isDr. Emmett Brown
Christopher Lloyd
Dr. Emmett Brown
Lea Thompson isLorraine Baines
Lea Thompson
Lorraine Baines
Crispin Glover isGeorge McFly
Crispin Glover
George McFly
Thomas F. Wilson isBiff Tannen
Thomas F. Wilson
Biff Tannen
Claudia Wells isJennifer Parker
Claudia Wells
Jennifer Parker
Marc McClure isDave McFly
Marc McClure
Dave McFly
Wendie Jo Sperber isLinda McFly
Wendie Jo Sperber
Linda McFly
George DiCenzo isSam Baines
George DiCenzo
Sam Baines
Frances Lee McCain isStella Baines
Frances Lee McCain
Stella Baines

Streama Tillbaka till framtiden (1985) på Dreamfilm

Steven Spielberg presenterar en oemotståndlig äventyrskomedi som accelerear långt bortom tidsgränsen, full av humor, fantasi och smittande naiv förundran. Michael J. Fox spelar huvudrollen som Marty McFly, en typisk amerikansk tonåring från 1980-talet som av en slump skickas tillbaka till 1955 i en plutoniumdriven DeLorean ”tidsmaskin”, uppfunnen av den galne vetenskapsmannen Christopher Lloyd.Under den fantastiska resan bakåt i tiden blir Marty tvungen att se till att hans då tonåriga föräldrar, spelade av Crispin Glover och Lea Thompson, träffas och blir förälskade i varandra – så att han själv kan återvända till framtiden. Denna underbara äventyrskomedi i regi av Robert Zemeckis kommer att få alla att vilja ta sig Tillbaka till Framtiden gång på gång.
Dreamfilm Streama Tillbaka till framtiden 1985 med textning på svenska Swefilmer Swesub. Marty McFly, en typisk amerikansk tonåring av åttiotalet, av misstag skickas tillbaka till 1955 i en plutoniumdriven Delorean ”tidsmaskin” uppfanns av något galen vetenskapsman. Under hans ofta hysteriska, alltid fantastisk resa tillbaka i tiden, måste Marty göra vissa hans tonåriga föräldrar-till-vara träffas och blir förälskad – så att han kan komma tillbaka till framtiden.

Originaltitel Back to the Future
IMDB-betyg 8.5 773,599 votes
TMDb-betyg 7.9 4532 votes
Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
Taggmoln
Se Tillbaka till framtiden svenska undertexter * streama Tillbaka till framtiden online * Tillbaka till framtiden dreamfilm * Tillbaka till framtiden webmasterhotspot.com * Tillbaka till framtiden gratis film * Tillbaka till framtiden med svensk text * Tillbaka till framtiden swedish srt * Tillbaka till framtiden swefilmer * Tillbaka till framtiden SWESUB * Tillbaka till framtiden torrent neddladning * Titta Tillbaka till framtiden film gratis online

Lämna en kommentar

Ditt namn *
obligatoriskt
Din e-post *
obligatoriskt
Webbplats